Nu har jag en stunds egentid på balkongen med kamomillte, mammas rawbollar och en ny bok. Kempekosligt! Så det blir mest bilder idag för att spara tid.


Mamma kom i fredags och då hade vi picknick i botaniska med toppenväder och massa gott att mumsa på. Hemmagjort bröd, rawbollar, smoothie, ost och vin. Och kaffe. Jag och Philip utmanar oss i att försöka köpa lite mindre fika/mat på stan. Vi skulle tjäna tusenlappar på det!



På kvällen grillade vi i trädgården med våra härliga grannar! Tänk att man kan ha sån lyx med sociala grannar som oxå har barn och som vill umgås. Alma älskar att leka med de andra barnen. Och ännu mer lyx att man bara behöver vara social så länge man känner för det, sen är det bara att smita in i lägenheten. Hur ofta bor man så egentligen?



Allt gick bra, det var ingen fara alls! Vill jag börja med att säga. Men nu har vi i alla fall gjort premiär på barnakuten. Säkert första av fler gånger. Och vi lärde oss på ett mycket lindrigt sätt att vi aldrig kommer skaffa studsmatta till Alma. Trodde hon brutit benet men det var bara en stukning och idag går hon som vanligt. 



Måsta lägga upp den här med så att dagens rubrik blir förstådd. Den hänger på min yogastudio och påminner om vad som är viktigt.



Nu tillbaka till egentiden!

Kommentera

Publiceras ej