Den rubriken är kanske en lite väl dramatisk beskrivning av det jag känner. Men ändå är det de första ord som kommer till mig när jag befinner mig i den här naturen...


Jag trivs väldigt bra i öppna landskap. Och nära havet har varit underbart att bo. Samtidigt har jag nog alltid haft en krypande saknad efter ändlös (eller vad som ser ut som ändlös i alla fall) skog och stilla sjöar. Tänk vilken lycka att jag dessutom har funnit mig en skogstokig man! Som vill dela sitt liv med mig i stillhet och enkelhet. 


Och att vår lilla skatt tycker om att kratta löv är ju ett plus om vi ska bo i närhet av många träd ;) 


Lyxigast av allt är att vi egentligen slipper välja. För vi kommer fortfarande ha kvar havet och de öppna landskapen. När själen behöver få ro så tar det bara 1,5 timmar med tåget och vips är vi i vårt älskade Skåne bland älskade vänner och familj. 
Här kommer lite uppdatering från en fin helg. Men eftersom det senaste jag skrev handlade om favoritstunder så vill jag bara nyansera bloggen med att skriva att däremellan kom det tråkstund. Skitdagar helt enkelt! Fast precis som fastan i sången "nu är det jul igen" (bara nån vecka till affärerna börjar julpynta nu..) så behöver det komma skitdagar emellan som gör de fina dagarna ännu finare.Nu är köksgolvet målat! Vi lärde oss att 1. Det såklart tar längre tid än man tror, mest på grund av att... 2. Man inte behöver kunna någonting alls om penslar för att få jobb i färgaffär.


Jag och Alma plockar en kasse äpplen varje dag nu. Men vad ska jag göra med alla äpplen!? Idag experimenterade jag fram ett recept på en nyttig äppelkaka. Den blev SÅ GOD!! Det är kul att samla på mig fler kakrecept som passar Alma, raw-bollarna börjar bli tjatiga :)

Hade visst inte tagit fler bilder i helgen!
Här kommer en lista på mina favoritstunder i livet just nu, i blandad ordning.

1. Morgnarna då jag går upp 15 minuter tidigare och gör yoga.
2. Telefonsamtal med mina systrar som är ständigt saknade.
3. Stunderna då jag kommer hem från jobbet och får dagens första kram från min dotter.


4. Stunderna då hon vaknar innan jag går till jobbet och jag får en chans att hålla om henne och pussa hejdå.
5. Våra utflykter till trädgården där vi plockar hallon och äpplen.
6. Egentid med mannen i mitt liv och möjlighet att gå längs en strand och hålla handen.


7. En fika i Lomma bara han och jag och våra snöiga samtalsämnen.8. Onsdagsmorgnar då jag leder yinyoga på jobbet för mina uppskattande kollegor.
9. Lek med play doh som jag gjort själv och som får mig att känna mig som en "påhittig mamma".


10. Kvällarna då jag ligger och lyssnar på Almas och Philips tunga sovande andetag och tänker att jag är lyckligast i världen!