Rubriken är en direkt och oblyg stöld ifrån hemsidan www.becomingminimalist.com, och vårt nya projekt är en nödvändig och befriande stöld ifrån hemsidans skapare. Egentligen är det inte ett "nytt projekt" i den mening att vi testar det här för skoj skull och ser hur det blir. Det är snarare svaret på en gåta som både jag och Philip har gått och klurat på länge. Vi har båda kännt lite avsmak inför allt konsumerande i samhället, bävat inför jul och födelsedagar då man "måste önska sig något" och framförallt kännt att alla saker vi har snarare tar än ger energi. Såklart har svaret egentligen varit enkelt och vi har kunnat göra denna förändring tidigare. Men som med det mesta så måste det mogna fram tills man är redo. När minimalisten Joshua Becker hade ett föredrag på tv så var vi redo! 


Så nu är det storrensning som gäller! Vår kaos-vind är först ut förstås. Vi har hittills kört FYRA gånger med fullproppad bil till Erikshjälpen. Sjukt hur mycket vi samlat på oss. 


Måste bara dela med mig av en sida ur en barnbok vi hittade bland Philips minnen. Haha! Den är från -77 och det säger kanske allt? ;)


Vårt första steg mot minimalism är att rensa och är det lättaste steget. Nästa steg är att inte köpa en massa, det svåraste. Hoppas vi klarar det och mår bra av det, och att ni vill stötta oss :)

Kommentera

Publiceras ej