Nu har vi landat på riktigt och njuter av att vara lediga och kunna slappna av! Jag matar på med en hel del bilder på vad vi gör om dagarna.


Vi lagar en massa god mat! Äntligen äntligen finns tid till att experimentera med goda nyttiga recept och jag tenderar till att bli smått manisk men Alma, Philip och mormor är tålmodiga och uppskattande provsmakare. Här en supergod pizza gjord på broccolibotten.


Chokladpudding gjord på avokado!


I helgen som var unnade jag och Philip oss spa och en natt på hotell vid vackra Hooks Herrgård. En lyx att bara få vara med varandra helt ostört.


Vi passar på att vara ute i skogen mycket. Här på tabergstoppen, drygt 300 meter över havet, lika högt som Nässjö ligger alltså. (På nätterna har jag dock drömt mycket om havet och saknat det, något jag aldrig gjort förr!).


Philip känner sig hemma i skogen. 


Sen har vi förstås myst mycket framför brasan och Alma fixade sin egen favoritplats med hjälp av en låda och ett fårskinn. 


Och tro det eller ej, våren har börjat visa sig och snögubbarna smälter! Kanske inte så vårig bild jämfört med hur det ser ut i Skåne men vi försöker att inte jämföra hehe.

Snart påsk!