Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!

Vi har fått en ny konstnär i familjen. Väldigt bra distraktion när vi behöver laga mat. 


Idag fikade vi på Rosie's, som har stans godaste och nyttigaste kakor! Skillnaden på dagens fika-på-stan och alla tidigare fikor-på-stan är att vi idag gjorde det till en BELÖNING efter att vi gjort nåt tråkigt å nödvändigt hemma. Så galet mycket vettigare! Så enkelt och så svårt. 

Det "nödvändiga" vi fick gjort var att fixa tillbaka vårat sovrum. Vårat mysiga normala sovrum så som det ska vara. Den perioden förra året då vårt fokus var att bara överleva och hitta första bästa lösning, den perioden är historia och vi hoppas på mer energi framöver. Sen om Alma känner samma lättnad är tveksamt... Upp till bevis ikväll! (Eller det är ju kväll, klockan är nio och hon är fortfarande vaken...)


Vi har också varit i Stadsparken, lekt och matat underlaterna!

I torsdags var jag på miljöutbildning med jobbet. Inget nytt, jorden håller fortfarande på att förstöras och vi människor lever fortfarande som om det inte händer på riktigt. Jag blev glad över att jag gör mycket för miljön redan, men även medveten om att jag kan göra mer. Det är slut med att äta massa lax nu i alla fall. Och att köpa jeans på h&m (en av de största energibovarna), hoppas på att få fortsätta ärva systrarnas byxor hehe. Det största hotet mot miljön är att så många växter och djur ytterst varje år. "Alla har sin plats, allting har sin mening, det är vår värld, en värld full av liv." Dags att leva med istället för av naturen.

Kommentera

Publiceras ej