Resan gick väldigt bra igår, vi har tydligen ett barn som föddes med resvana :) Hon älskade att stanna vid rastplatser, åka båt och sova på hotell. Och i bilen sov hon mest. Det var skönt att ha bil, otrolig frihet att kunna stanna när som. Vi kom till Lubeck runt fyra och checkade in på ett väldigt mysigt hotell, med lekrum och supergod frukost. Tyvärr hade vi bara bokat en natt där och tydligen är detta en långhelg då tyskar har semester, så vi fick byta hotell idag. Lubeck är väldigt mysigt och idag har vi hunnit besöka vackra kyrkor, utsiktstorn och innergårdar. Ätit camembert, druckit weissbier och ska snart gå till ett marsipan-cafe! Vi är glada att vi kom iväg på denna resa som hittills är underbar. Imorgon åker vi vidare, vandrar runt en sjö och besöker Almas kompis Erik. 


Lubeck från ovan.


Mysiga gator och gränder.


Vi hittade en rolig lekplats där Alma kunde plaska med vatten.


Jag och Philip lyckades få 45 minuter för oss själva. Fikade vid kanalen och åt kinderchoklad (för att det kändes tyskt).


Alma kan själv!


Heeela tiden ;)

1 kommentarer

Maja

24 May 2015 21:16

Haha, kan själv, såklart, så söt <3 Vilken trevlig semester ni verkar ha! Typiskt tysk med weissbier och marsipan! ;) Håll oss gärna uppdaterade här på bloggen, det är så kul med bilder! :)

Kommentera

Publiceras ej